• Lekens A. S. staat erom bekend dat het gebruikte landbouwmachines van Valtra te koop aanbiedt. Dit doen we door middel van een uitgebreide technische inspectie, alvorens we de machine ook daadwerkelijk aanbieden. Hierdoor ben je als klant altijd verzekerd van een hoge mate van betrouwbaarheid. Een ideale manier om aan landbouwmachines te komen voor een sterk verlaagde prijs met een gelijkwaardige prestatie als een nieuwe optie.

  Valtra 8150 en Valtra N174 twintrac

  Met de Valtra 8150 en de Valtra N1174 twintrac lichtten we er twee gebruikte opties tussenuit die voor veel tevredenheid bij onze klanten zorgen.

  De eerste optie is een gebruikte tractor met grote, sterke wielen. Deze mag je zien als een relatief standaard vorm van een tractor voor de landbouw. In de agrarische sector een van de handigste landbouwmachines om tot je beschikking te hebben. Zeker gezien de betrouwbaarheid van dit merk.

  De tweede optie is een ietwat compactere en nieuwere vorm van een standaard tractor voor in de landbouw. Je mag dus stellen dat deze wendbaarder is en qua kracht iets inboet ten opzichte van de eerste optie. Echter heeft de kleinere vorm in combinatie met de nieuwe attributen ook weer zo z’n voordelen.

  Bij het kiezen van een van de landbouwmachines die te koop zijn, is het belangrijk om stil te staan bij dat wat je precies nodig hebt.

  Advies van een expert

  Het scheelt niet alleen een hoop geld wanneer je voor de producten van Lekens A. S. kiest, maar het is ook heel handig om van onze expertise gebruik te maken. Via de klantenservice doe je namelijk veel kennis op over dat wat je precies nodig hebt. Zo haal je uiteindelijk een optimale optie binnen, waar je nog jaren plezier van gaat beleven.