• Lekens A. S. biedt een groot assortiment aan landbouwmachines van Fendt aan. Deze betrouwbare, gebruikte landbouwmachines zijn bij ons voor een zeer competitieve prijs te koop. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat ze stuk voor stuk aan hoge verwachtingen voldoen. Denk aan technische inspecties en het kiezen voor hoogstaande merken.

  Fendt 312 Vario TMS en Fendt Farmer 102 S

  Voorbeelden van gebruikte landbouwmachines die te koop zijn, zijn bijvoorbeeld de Fendt 312 Vario TMS en de Fendt Farmer 102 S.

  De eerste optie is een standaard vorm van een tractor in Nederland. Deze komt zeer van pas bij het uitvoeren van de dagelijkse activiteiten op de landbouwgrond. Met veel kracht en grote, hoge wielen is met dit voertuig veel mogelijk.

  De tweede optie is daarentegen een relatief kleiner formaat en meer bedoeld voor de wat subtielere werkzaamheden. Het is een voorbeeld van een voertuig dat je vaker op de kleinere landbouwgronden tegenkomt.

  Al met al hebben we iedere week weer de beschikking over een van de bruikbare, betrouwbare en gebruikte landbouwmachines. Het is een kwestie van voor jezelf beslissen wat je precies nodig denkt te hebben de komende jaren.

  De juiste landbouwmachine vinden

  Een landbouwmachine kopen die te koop is bij Lekens A. S. is een zeer winstgevende en handige methode. Je bespaart geld, terwijl je wel een optie van zeer hoge kwaliteit kiest. Weet je niet precies voor welke optie je moet gaan? Dan mag je uiteraard ook altijd contact opnemen met onze klantenservice. Aan de hand van onze ervaring denken we graag met je mee om tot een optimale keuze te komen.