KUHN
 • Bij Lekens A. S. tref je een uitgebreid assortiment wat betreft de landbouwmachines van Kuhn aan. Deze zijn bij ons te koop voor een zeer schappelijke prijs, terwijl er niet op kwaliteit wordt bespaard. Sterker nog, aan de hand van uitgebreide technische inspecties verzekeren wij zelfs een bovengemiddeld hoge kwaliteit van onze machines. Ideaal wanneer je niet voldoende financiĆ«le middelen hebt om alles nieuw te kopen.

  Kuhn hrb 302 d en Kuhn hr 403 d

  De Kuhn hrb 302 d en de Kuhn hr 403 d zijn enkele populaire voorbeelden van onze gebruikte landbouwmachines die te koop zijn.

  De eerste optie is een grondbewerking toebehoren dat is voorzien van alle onderdelen om grondbewerking snel en effectief te laten verlopen. Met een van deze landbouwmachines worden agrarische werkzaamheden sterk vergemakkelijkt. Het materiaal is oersterk.

  De tweede optie is een gelijkwaardige vorm van grondbewerking toebehoren. Echter met het subtiele verschil dat deze iets ouder en compacter is. Vandaar ook dat de prijs over het algemeen een stuk lager ligt. Gezien het dus om gebruikte machines gaat, zijn ze altijd voor een aantrekkelijke prijs te koop.

  Voor veel van de opties die te koop zijn, geldt dat het een afweging is tussen bijvoorbeeld aspecten als prijs, bouwjaar en afmetingen. Waar kies jij voor?

  Beschikbare gebruikte landbouwmachines vinden

  Wanneer je kiest voor een van de opties van Lekens A. S., dan kies je voor een slimme, welkome investering. Je haalt voor een sterk verlaagde prijs een machine van een hoge kwaliteit in huis. En mocht je nog niet precies weten voor welke optie je moet gaan, dan mag je altijd contact opnemen. We helpen je graag verder bij het kiezen en kopen van de juiste optie.